Zonguldak İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine Nihat Oğan getirildi. Aslen Zonguldaklı olmanın ötesinde başarılı çalışmaları ile dikkat çeken, sevilen İl müdürü Cemalettin Çataklı ise Bakanlık bünyesine çekildi.

Zonguldak Değirmenağzı tünellerinde kaza! Zonguldak Değirmenağzı tünellerinde kaza!

Tarımda kalkınma modelleri üzerine sürekli sahalarda olan Çataklı’nın görev yerinin değişmesinin en önemli nedeni ise Zonguldak Milletvekillerinin bu atamalardan bihaber yaşaması veya sahipsiz bırakması.

Cemalettin Çataklı görevden alındı yerine Nihat Ağan atandı! Cemalettin Çataklı görevden alındı yerine Nihat Ağan atandı!

BAKANLIK NE YAPACAK?
Bakanlık emrine uzman olarak çekilen Cemalettin Çataklı’nın görevden alınmasına toplumun tüm kesimlerinden tepki yükseliyor.

Tepki gösterenlerin başında ise üreticiler var. Zonguldak’ta pek çok tarım sahasının işlenmesinde yol gösteren, üreticiyi yüreklendirip ürün çeşitliliğinin artmasından etkili olan Çataklı’nın Bakanlık tarafından başka göreve verilip verilmeyeceği merak ediliyor.

​​Cemalettin Çataklı Kimdir? ​​Cemalettin Çataklı Kimdir?

MİLLETVEKİLLERİNİN HABERİ OLDU MU?
Bürokrat atamalarında daha önce de Zonguldak Milletvekillerinin gelişmelerden sonradan haberdar oldukları veya yapılmak istenen değişimlerle ilgili görüş belirtmediklerine rastlanmıştı. Cemalettin Çataklı’nın görevden alınması sürecinde kendilerinin nasıl bir tavır koydukları, atamadan haberdar oldular ise Çataklı’ya neden sahip çıkmadıkları merak ediliyor.

Editör: Kağan İslamoğlu