TFF 2. Lig temsilcimiz  Zonguldak Kömürspor’da 3 sezon forma giyen ve sözleşmesi ise bu sezon sona eren tecrübeli sol kanat oyuncusu Emre Kara, 2023-2024 sezonu öncesinde 3. Lig ekiplerinden Fatsa Belediyespor ile anlaştı.

34 yaşındaki tecrübeli oyuncu Emre Kara, Fatsa Belediyespor yönetimi ile bir araya gelerek kendisini sarı-lacivertli yapan imzayı attı. 

Zonguldak Kömürspor formasını 3 sezon boyunca başarılı bir şekilde giyen Emre Kara, bu 3 sezonda 103 maçta forma giydi. 

Tecrübeli sol kanat oyuncusu Emre Kara ile anlaştıklarını Kulübün sosyal medya hesabından duyuran Fatsa Belediyespor Kulübü şu ifadelere yer verdi:" Hoşgeldin Emre Kara. Takımımız geçtiğimiz sezon 2. Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor'da forma giyen sol kanat Emre Kara ile anlaşmaya varmıştır.Emre'ye hoşgeldin der, formamız altında başarılı sezonlar dileriz." 

Evren Atış için şok iddia! Çocuk tacizinden gözaltında! Evren Atış için şok iddia! Çocuk tacizinden gözaltında!

Ayrıca Zonguldak Kömürspor'un 2 sezon formasını giyen ve bu sezon ise sözleşmesi sona eren sol kanat oyuncusu Oğuzhan Matur'da geçtiğimiz günlerde Süper Lig ekibi Hatayspor'a transfer olmuştu.  Kırmızı-lacivertli ekip yeni sezon öncesinde çok önemli iki oyucusunu da elinden kaçırmış oldu.

Editör: U. G.