TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 36. hafta maçında iddiası bulunmayan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ile Uşakspor karşı karşıya geldi. 
Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Berkay Erdemir, Burak Gültek ve Akın Karabacak hakem üçlüsü yönetti. 
Karşılaşmanın 21. dakikasında temsilcimiz Zonguldak Kömürspor atağında Ercüment Eray Ataklı’nın pasında Embiya Ayyıldız  ceza sahası içerisinde Mümin Uyar'a bıraktı. Mümin Uyar düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek Kırmızı-lacivertli ekibi Uşakspor karşısında 1-0 öne geçirdi.  
Bu golün ardından üst üste tam 4 net gol pozisyonundan yararlanamayan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, maçın 32. dakikasında Uşaksporlu Ertuğrul Tekşen'in attığı muhteşem gole engel olamayınca ilk yarıyı 1-1’lik skorla tamamlandı. 
Müsabakanın ikinci yarısında ise gol pozisyona girmekte zorlanan iki takım ilk yarıda attıkları 1’er golle karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldılar.  
Alınan bu beraberlik sonrasında temsilcimiz Zonguldak Kömürspor 48 olan puanını 49’a yükseltirken 10. sırada kaldı. Uşakspor ise 32 olan puanını 33’ye yükselti ve 16. sırada kaldı.

Süper Lig'e çıkan ikinci takım Velioğlu oldu! Süper Lig'e çıkan ikinci takım Velioğlu oldu!