Satılmış Gebeş; "Bu görüntüler bu müsabakada şike var diye haykırıyor" Satılmış Gebeş; "Bu görüntüler bu müsabakada şike var diye haykırıyor"

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 37. hafta mücadelesinde ligde iddiası bulunmayan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ile haftalar önce küme düşen Balıkesirspor karşılaştı. 6 golün atıldığı karşılaşma 3-3 beraberlikle sonuçlandı. 
Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynanan ve  Lütfullah Aslan, Kenan Özcan,Mehmet Sıraç Akpınar hakem üçlüsünün yönetti mücadelede temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un gollerini 21 ve 75’de Embiya Ayyıldız ve 45+3’de ise Aykut Emre Yakut kaydetti. Ev sahibi Balıkesirspor’un gollerini de 4 ve 62’de Doğanay Avcı ve 26’da ise Sedat Yiğit Kurnaz’dan geldi.  
Temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’un haftalar önce küme düşen Balıkesirspor’u yenememesi ise dikkat çekti.
Kırmızı-lacivertli temsilcimiz aldığı bu beraberlik sonrasında 49 olan puanını 50 yaparken, 10. sırada kaldı.  Ev sahibi Balıkesirspor ise 24 olan puanını 25 yaptı ve oda 17. sırada kaldı.
MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI
Maça iyi başlayan ev sahibi Balıkesirspor, henüz 4. dakikada Doğanay Avcı’nın golüyle  temsilcimiz Zonguldak Kömürspor karşısında 1-0 öne geçti. Bu golün ardından Zonguldak Kömürspor 21. dakikada Embiya Ayyıldız’ın attığı golle durumu 1-1’e getirdi. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz öne geçme adına baskı yaparken, 26. dakikada Sedat Yiğit Kurnaz’ın golüne engel olamadı ve Balıkesirspor karşısında 2-1 yenik duruma düştü. Maçın 45+3 dakikasında temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Aykut Emre Yakut’un golü ile durumu 2-2’ye getirdi. Ve ilk yarı 2-2 berabere tamamlandı. Karşılaşmanın İkinci yarısında da ev sahibi Balıkesirspor 62. dakikada Doğanay Avcı’nın attığı golle yine temsilcimiz Zonguldak Kömürspor karşısında önünde öne geçti. Ve durumu 3-2’ye getirdi. Kırmızı-lacivertli temsilcimiz 75. dakika Embiya Ayyıdız’ın attığı golle  Balıkesirspor karşısında durumu 3-3’e getirdi.  Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 3-3 berabere tamamlandı.  
BALIKESİRSPOR 3-3 ZONGULDAK KÖMÜRSPOR 
STAT: Balıkesir Atatürk
HAKEMLER: Lütfullah Aslan, Kenan Özcan, Mehmet Sıraç Akpınar
BALIKESİRSPOR: Yiğithan Kır, Berat Aydoğdu (Dk. 85 Güney Keleş), Kağan Kayalı, Enes Karabulut, Görkem Altun, Sedat Yiğit Kurnaz, Hüseyin Karabey (Dk. 79 Mustafa Öncü), Hasan Can Bingül (Dk. 46 Mustafa Burak Gündoğan), Berk Tosun (Dk. 38 Abdullah Adıyaman), Doğanay Avcı, Arda Akgün (Dk. 85 Emirhan Çakır)
ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: Siraç Tüfekçi, Emrah Taysı, Hakan Çevik (Dk. Alper Aşkın), Koray Tekin Bulman (Dk. 89 Ömür Hüseyin Aztekin), Mevlüt Çelik, Oğuzhan Matur (Dk. 67 Halil Çiçek), Ercüment Eray Ataklı, Aykut Emre Yakut, Mümin Uyar (Dk. 89 Emirhan Kocasoy) Fatih Bektaş (Dk. 71 Ahmet Danıel Akyıldız), Embiya Ayyıldız
GOLLER: Dk. 4-62 Doğanay Avcı, Dk. 24 Sedat Yiğit Kurnaz (Balıkesirspor), Dk. 21-75 Embiya Ayyıldız, Dk. 45+3 Aykut Emre Yakut (Zonguldak Kömürspor)
SARI KARTLAR: Dk. 45 Hasan Can Bingül, Dk. 84 Sedat Yiğit Kurnaz (Balıkesirspor), Dk. 76 Mümin Uyar, Dk. 84 Halil Çiçek (Zonguldak Kömürspor)