Maçın ilk yarısını İstasyon Gemicilerspor 1-0 galip tamamlamasına rağmen Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği ikinci yarı fırtına gibi esti. Alperen Akçelebi, Berat Temelkuran, Yasin Yıldırım ve Cihat Bostancı’nın attığı gollerle sahadan 4-1 galip ayrılan Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği galibiyet serisine bu maçta da devam etti.
Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği teknik heyet ve futbolcuları Kulüp Başkanı Nejdet Tıskaoğlu’na soyunma odasında sürpriz bir doğum günü pastası kesti. Oldukça duygusal anlar yaşayan Başkan Tıskaoğlu teknik heyet ve futbolculara sürpriz pasta için teşekkür etti.
Öte yandan ligde oynadığı 3 maçta 9 puan çıkararak namağlup olarak yoluna devam eden Elcab Kablo Zonguldak Gençlerbirliği liderliğini sürdürdü.