Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Mustafa Özer, Zonguldak, Devrek ve Bolu’da yapılan kamp çalışmaları ve takımın son durumu hakkında açıklama yaptı. 

Özer, transfere ihtiyaç olduğu ve kadro derinliğinin olmadığını belirterek lige mevcut kadro ile başlayacaklarını söyledi. 

Tecrübeli teknik direktör Mustafa Özer yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi: “ Üç etaptan oluşan hazırlık döneminin Zonguldak etabı ölçümler, kondisyon, kuvvet ve anatomik adaptasyon çalışmaları şeklinde geçti.

Kilimlili anneler doyasıya eğlendi Kilimlili anneler doyasıya eğlendi

Devrek etabında ise daha çok denenmeye gelen genç oyuncular şans verilerek takıma kazandırılmaya çalıştık. Bu ilk etap sonunda ihtiyaç olan bölgeler tespit ederek yönetimi rapor verildi. Bu doğrultuda Bolu'da yaptığımız 3. etap kampına 3 yeni transfer katıldı.

Fatih, Burak ve Ozan Bolu kampına dahil oldu. Burak ve Ozan'ın antrenman eksiği olduğu için özel bir program dahilinde çalıştılar. Yapılan hazırlık maçlarında takımımızın transfere ihtiyacı olduğu ve kadro derinliği olmadığı tespit edildi. Bu doğrultuda transfer çalışmaları devam ederken lige mevcut kadro ile başlayacağız. “dedi

Editör: Kağan İslamoğlu