18 – 19 Haziran’da yapılan YKS sonuçlarının açıklanması ile birlikte gençlerin tercih heyecanı da başladı. Yüz binlerce genç geleceklerini inşa edecekleri mesleklerin ilk adımı olan üniversite eğitimi için tercih yapacak.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde görevli uzman hocalar üniversite adayı öğrencilere profesyonel rehberlik desteği vermek için kentin çeşitli noktalarında hazır bekliyor.
Üniversite adayı öğrenciler için; hangi mesleğin daha uygun, hangi mesleklerin kariyer olanakları öğrenciye göre, alınan puanla hangi üniversiteye girilebilir? gibi sorulara cevap veren Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi uzman hocaları 25-29 Temmuz tarihleri arasında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi Kampüsü Rüştü Onur Etüt Salonu, Zonguldak 67 Burda AVM, Ereğli Özdemir AVM'de üniversite adayı öğrencilerle bir araya geliyor.
Kurulan stantlarda üniversite tercihi yapacak gençler ücretsiz danışmanlık ve rehberlik hizmeti ile birlikte puan, başarı sıralaması ve ilgi alanlarına göre en uygun bölüme yönlendiriyor.

Editör: TE Bilişim