Çerkezköy Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi 243’üncü Sokak’ta akrabalarının yanında yaşayan Zeyit ve Zeliha Yiğit çiftinin 10 aylık kızları Ecrin bebek, kas kaybına yol açan hastalık SMA Tip-1 ile mücadele ediyor.

  Kızları Ecrin’in tedavisi için Zeyit ve Zeliha Yiğit çifti zor günler geçirirken, Ecrin bebek için Tekirdağ Valiliği’nin oluruyla yardım kampanyası başlatılmıştı. Ecrin bebeğin tedavisi için gereken paranın yüzde 60'ı toplandı. Tüm Türkiye genelinde gerçekleştirilen yardım kampanyası kapsamında Devrek'te yardım standı açıldı. 3 ay boyunca her pazartesi Devrek'te açılacak olan stantda Ecrin bebeğin tadavisi için gerekli olan paranın toplanması için yardımseverlerin desteğini bekliyor.

Zonguldak'tan yüzlercesi Hıdırellez için Kastamonu'da! Zonguldak'tan yüzlercesi Hıdırellez için Kastamonu'da!

“YİĞİT AİLE’SİNDEN HERKESE MESAJ”

Ecrin’in Anne ve Babası yaşadıkları bu süreçte yardım severlere “Bir bebeği yaşatabilme adına çıktığımız bu yolda, sizlerden gelecek maddi manevi desteklere çok ihtiyacımız var. Yavrumuza destek olmak isteyen hayırseverler Alıcı kısmına Ecrin Yiğit yazarak;

Ziraat Bankası’nda TR 70000100 901013240 6505002 TL hesabına, açıklama kısmına ‘ECRİN’E UMUT OL’ yazarak yardımda bulunabilirler” dedi.

Editör: U. G.