Korkutan ve Kotra genel merkezde ne konuştu? Korkutan ve Kotra genel merkezde ne konuştu?

Şanlıoğlu açıklamasında “Milletvekilliğinden çok daha değerli bir şey, yeni bir memleket kazandım.” diyerek şu ifadeleri kullandı:

“Teşekkürler Zonguldak
28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde, Cumhuriyet Halk Partisi listesinden Zonguldak Milletvekili adayı oldum. 
Aday listelerinin YSK’ye teslim edildiği 9 Nisan 2023’ten, seçimlerin yapıldığı 14 Mayıs 2023’e kadar, yaklaşık iki ay Zonguldak’ta yaşadım, insanı ile hemhal olup dağını, taşını karış karış dolaştım. 

Olağanüstü güzellikteki doğası, hoşgörülü insanı ve üretkenliğine hayran kaldığım Zonguldak, ikinci kentim olarak kalbime taht kurdu.
Ülkenin en genç genel başkan yardımcısı olarak girdiğim seçimden büyük deneyimler kazanıp değerli insanlar tanıyarak çıktım.
Burada tanıdığım insanları ömrüm boyunca unutmayacak, kurduğum ilişkileri hep sıcak tutacağım.

Seçim çalışmaları sırasında CHP, DEVA, Gelecek, Saadet, Demokrat Parti Zonguldak il, ilçe örgütleri, bana, hiç teklifsiz gönlünü açtı.
Çok değerli milletvekili adayı arkadaşlarımla birlikte yol yürümekten onur ve mutluluk duydum. Hep yanımda olan CHP’li ilçe ve belde belediye başkanları bana büyük güç verdi. 
CHP ve DEVA Partisi üyeleri partilerimizin başarısı için büyük özveriyle çalıştı.
Gittiğim her yerde gülen bir yüzle karşılandım, Zonguldak halkı büyük bir samimiyetle elimi sıktı. 

En önemlisi de, milletvekilliğinden çok daha değerli bir şey, yeni bir memleket kazandım.
Bana bu onuru yaşatan tüm Zonguldaklılara şükranlarımı sunuyorum.
Verdiğimiz mücadeleyi de, emek kentini de, onun güler yüzlü çalışkan insanlarını da asla unutmayacağım. Yine görüşeceğiz. Hep görüşeceğiz. Kalın sağlıcakla."
 

Editör: Melisa Sapaz