Hiç şüphesiz herkes hayatının bir döneminde muhakkak fazla kilolarından şikayetçi olmuştur. Günümüzde de hızlı kilo verdiren tarifler en çok araştırılan konular arasında yer alıyor.

Diyet ve spor yapmak istemeyenler özellikle "Nasıl hızlı kilo verebilirim?" sorusunun yanıtını ararken, size ilaç gibi gelecek bir tarif ile karşınızdayız. 

Elma sirkesi doğal sağlık için en çok tercih edilen sirke türünün başında gelir. Birçoğu bilimsel kanıtlarla desteklenen faydalarının yanında elma sirkesi; kilo vermeyi hızlandırma, enfeksiyonlarla savaşma, kan şekeri kontrolü, kolesterolü düşürme ve şeker hastalığının diğer belirtilerini yatıştırma gibi özelliklere sahiptir. 

Peki, elma sirkesi ile kilo vermeye ne derseniz? Diyetisyen Hatice Nur Ege sosyal medya hesabından 7 günde -5 kilo verdiren elma sirkesi tarifini paylaştı. İşte sizi fazla kilolarınızdan kurtaracak o müthiş formül...

Prof. Dr. Eksal Kargı Zonguldak Tabip Odası Başkanlığı’na aday! Prof. Dr. Eksal Kargı Zonguldak Tabip Odası Başkanlığı’na aday!

Malzemeler:
Üç yemek kaşığı ev yoğurdu
Yarım çay kaşığı toz zencefil
Yarım limonun suyu
1 çay kaşığı doğal elma sirkesi

Bu tarifi gece uyumadan 2 saat önce içiyoruz. 1 hafta boyunca uyguluyoruz.

Editör: Gül Pehlivan Al