Karadon şehitleri anılacak! Karadon şehitleri anılacak!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak il Başkanı Devrim Dural ziyaretlerine devam ediyor. Önce Ak Parti Zonguldak İl Başkanlığını ziyaret eden CHP heyeti, daha sonra Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz Pazar yaşanan afet nedeniyle geçmiş olsun dileklerini paylaşan Dural, konuşmalarında  esas hedeflerinin muhalefetin yapıcı olması olduğunu ve Zonguldak yararına olacak şekilde siyaset yapılmasının daha faydalı olacağını ifade etti.

Dural'ın açıklaması şu şekilde; "Esas hedefimiz yapacağımız muhalefetin yapıcı olması. Seçim zamanımız yaklaştı, buradaki rekabetin Zonguldak’ın hayrına olmasını diliyorum. Kişiler üzerinden yürütülen bir eleştirel bakış açısıyla değil, projeler üzerinden; Zonguldak’ın yararına olacak siyasetin daha faydalı olacağını düşünüyorum. Yapacağınız doğru iş ve hamlelerde size destek vereceğiz ama; bir yandan da muhalefet etme görevimizi sürdüreceğiz.” 

BERABER ÜZÜLÜP, BERABER AĞLIYORUZ!

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ise, yapılan ziyaretten memnun kaldığını ve siyasette en başından beri istedikleri davranışın bu olduğunu ifade etti. 

Öte yandan Selim Alan konuşmalarında, Zonguldak'a katkı sağlayacak şeylerin konuşulması gerektiğini ve bunun içinde herkesin elinden geleni yapacağını ifade ederek, "Zonguldak biliyorsunuz, Gazipaşa'da, herkes herkes yarım saatte üç kere selamlaşıyor. Tokalaşıyor, sarılıyor. Bu öyle de devam edecek Beraber üzülüyor, beraber ağlıyoruz, beraber seviniyoruz. Yine bir süreç geliyor. İnşallah o günden daha da centilmence olur.  Zonguldak'ımıza katkı sağlayacak şeyleri konuşalım. Bizim her yaptığımızın doğru olduğu yönünde bir iddiamız da yok. Hepsi yüzde yüz doğru olmayabilir. Eksik olur, gözden kaçırırız. Bazen ufak tefek gözümüzden kaçan hatalarımız oluyor. Teşekkür ediyoruz. Yani öyle olduğu zaman Zonguldak'a daha çok fayda sağlarız ama; şahıslar üzerinden, kişiler üzerinden konuşmaya devam ettiğimiz zaman, o kısır çekişmeden, Zonguldak bugüne kadar çok zaman kaybetti." dedi

Editör: Melisa Sapaz