Baston Park 1. Kitap Fuarı ile Baston Park Antika ve Bit Pazarı’nda birbirinden değerli yazarların katılımıyla gerçekleşen söyleşiler, Baston Park’ta kültür ve edebiyat dolu anlara sahne oluyor. Kitapların büyülü dünyasında yolculuğa çıkan vatandaşların hem yeni eserlerle buluşuyor hem de yazarlarla birebir sohbet etme fırsatı yakalıyor.
Öte yandan Antika ve Bit Pazarı’nda geçmişin izlerini taşıyan birbirinden kıymetli objeler sergileniyor; nostalji rüzgârı Baston Park’ta esmeye devam ediyor.
Tarihin, kültürün ve edebiyatın iç içe geçtiği bu özel atmosferde Belediye Başkanımız Özcan Ulupınar, alanı ziyaret ederek vatandaşlarımızla tek tek ilgilendi, sohbet etti ve etkinliklere gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Baston Park’ta kültür var, emek var, birlik var…
Devrek Belediyesi etkinlikle ilgili “Bu güzel buluşmaya ortak olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyor, etkinliklerimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz” açıklamasında bulundu.








