Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider ve DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta sel felaketinin yaşandığı Devrek ve Çaycuma’da yaptıkları inceleme  sonrası ihtiyaçları gidermek için talimat verdi.

Çaycuma'da özel gereksinimli bireyler "BENİM MAYIS'IM" etkinliğinde sahneye çıktı! Çaycuma'da özel gereksinimli bireyler "BENİM MAYIS'IM" etkinliğinde sahneye çıktı!

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider beraberinde Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, kaymakam Mehmet Göze, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve beraberindekilerle birlikte Çaycuma ile Devrek ilçelerinde ve Çaydeğirmeni beldesinde selden zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu.
Vali Tutulmaz ise daha sonra AFAD Başkan Yardımcısı Hamza Taşdelen ve Kaymakam Mehmet Göze ile birlikte yağışlardan etkilenen Çaycuma ilçesine bağlı Karapınar Beldesi ile Nebioğlu Beldesinde selden zarar gören bölgeleri yerinde inceledi.

DEVREK’E MOBİL İSTASYONLAR GELİYOR
Devrek’te elektrik ve diğer sorunlar nedeniyle mobil istasyonlar kurulması için kurumlar seferber edilirken ilgili bakanlıkların yaraları sarmak için seferber olacağı ifade edildi. 
Çaycuma ve bölgede su altında kalan tarım sahalarının zararlarının karşılanması için hasar tespitlerinin tamamlanması beklenecek.