İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu

Devrek Belediyespor, Siirt Milli Eğitim Gücüspor forması giyen 35 yaşındaki  golcü oyuncu Serdar Erden ile Samsun Hitit Gençlik Ve Spor forması giyen 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Metin Aksoy ile anlaşarak kadrosuna kattı. 
Erden ve Aksoy  bu akşam saatlerinde Devrek’e gelerek  yönetim  ile bir araya gelecek ve kendilerini kırmızı-beyazlı yapan imzayı da atacaklar.  Öte yandan iki oyuncunun lisansı da çıktı.  
SERDAR ERDEN KİMDİR?
1988 Siirt doğumlu olan Serdar Erden kariyerinde Şırnak Şehrinuh Spor, Siirt İl Özel İdaresi Spor, Siirt Yeni Köy Hiz.Spor, Kurtalan Spor, Siirt Kartalspor, Siirtspor, 72batman Spor , Karlıova Yıldırımspor, Siirt Milli Eğitim Gücüspor’da forma giydi.  Ayrıca Tecrübeli oyuncu Serdar Erden  Amatör lig dışında 3. Lig’de forma giydi.  Erden, Siirtspor’da 5 maç 2 gol,  3. Lig’de 72 Batman Petrolspor’da 3 maç 1 gol atarken, toplam  8 maçta 3 gol attı ve 774 dakikada süre aldı.  
METİN AKSOY KİMDİR? 
1995 Çorum doğumlu olan Metin Aksoy kariyerinde Alaca Belediye Gençlik Ve Spor, Yüksekova Belediyespor Kulübü, Sungurlu Belediyesi Spor, Çorlu Kültür Spor, Kayıhan Belediye Spor, Eruh Gençlik Spor, Elbistan Spor, Osmancık Belediyespor, Çorum Anadolu Futbol Kulüb, Hitit Gençlik Ve Spor’da forma giydi.

Editör: U. G.