DEVA Partisi İl Başkanlığı’ndan geçtiğimiz günlerde istifa eden Fatih Keleş, Samet Albayrak ile birlikte CHP İl Başkanı Devrim Dural’ı ziyaret etti. Deva Partisi eski İl Başkanı Fatih Keleş’in istifasının ardından 250 kişinin de istifası dikkat çekmişti.

CHP İl Başkanı Devrim Dural’ın DEVA Partililerin oylarına talip olduğunu söylemesinin ardından Keleş ve Albayrak’ın ziyareti gözlerden kaçmadı. .

İSTİFANIN ARDINDAN NEDEN GELDİ

Zonguldak Kozlu sahil yolunda kaza! Takla attı! Zonguldak Kozlu sahil yolunda kaza! Takla attı!

Devsa Partisi Zonguldak eski İl Başkanı Keleş; “Devrim Dural çocukluk arkadaşım. Sevgili başkanımı ziyarete geldik. Bizimki şu an tamamen dost ziyareti. Ben Deva Partisi İl Başkanlığından istifa ettim. Deva Partisi’nin şu an hür bir üyesiyim. Siyasette bundan sonra istifa eden 250 kişi ile birlikte hareket edeceğiz. Bir siyasi parti il başkanının isteyeceği en doğal şey 25 belediyeye de sahip olmak. Kendisine bu yolda başarılar diliyorum.” dedi.

İTTİFAK VE SEÇİM SÜRECİ NASIL OLACAK?

CHP İl Başkanı Devrim Dural; “Fatih Keleş ve Samet Albayrak’a hoşgeldin diyoruz. Fatih bey benim 40 yıllık arkadaşım. Sadece bugün değil her zaman buluşuyoruz. İttifak ve seçim konusunu ayrıca konuşacağız. Bu sadece dostane bir ziyaret.” ifadelerine yer verdi.

Editör: U. G.