Şaibeli maç CHP'li milletvekillerini ikiye böldü! Şaibeli maç CHP'li milletvekillerini ikiye böldü!
Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer ve Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Makine Mühendisleri Odasını ziyaret etti. Ziyarette Makine Mühendisleri Odası Başkanı Melih Başören ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, “Yeni yönetime hayırlı olsun diliyorum. 31 Mart seçimleri için bir yola çıktık. Teknik olarak bilgi olarak Zonguldak’ta yapılmamış şeyleri yapmak için bir yola çıktık. Zonguldak’ın sorunlarına hakimiz. Önümüzdeki dönem Cumhuriyet Halk Partisi ya da AK Parti Zonguldak’ın yönetirse Zonguldak’ı kötü günler bekliyor. Zonguldak belediyesi iller bazında en borçlu sekizinci belediye. Secaattin Gonca döneminde bir arıtma tesisi yapılmış, arıtma  tesisinden dolayı 15 16 milyon borç belediyenin üstünde. Bütün taşınmazlarda SGK ve vergi dairesinin hacizi var. İller Bankasına borç 180 milyona çıkmış. Bizler bu sıkıntıları bilerek bu yola çıktık. İnşallah göreve geldiğimiz de milli görüş belediyeciliği anlayışıyla belediyeyi yönetmeye talibiz. Göreve geldiğimizde Zonguldak’ı Yaşanılabilir bir kent hale getireceğiz” dedi.
Başkan Başören ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Adayı Dereli’ye çalışmalarında başarılar diledi
Editör: Şeyma Kaya