Deprem evleri şekil almaya başladı
Çaybel’in Hatay’da yapımını sürdürdüğü 60 deprem konutunun ahşap karkas montajının 42’si tamamlandı.  Yan paneller çatı montajına da başlayan ekipler, diğer yandan elektrik tesisatı ve ıslak zemin imalatlarını da yapıyor.
Belediyemizin şirketi ÇAYBEL’in, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi kampüsünde yapımına başladığı deprem konutlarında büyük aşama kaydedildi.  TPAO’nun talebi üzerine yapılan 60 konutun 45’inin ahşap karkasını tamamlayan ekipler, yan panellerle çatıların montajına da başladı. Elektrik tesisatı ile ıslak zemin imalatları da devam eden konutların mümkün olan en kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Filyos Belediyesi personeline yüzde 100 zam! Filyos Belediyesi personeline yüzde 100 zam!


BÖYLE BİR PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİĞİMİZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM 
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı, “Tümüyle vicdani bir görev olarak üstlendiğimiz projede arkadaşlarımız oldukça mesafe kat etti. Arkadaşlarımızın gayretleriyle mümkün olan en kısa sürede konutları teslim etmeye çalışıyoruz. Ahşap karkas montajında bir hayli yol aldık, çatı ve yan panellerin kaplamasına da başladık. Elektrik ve ıslak zemin işleri de bir yandan devam ediyor. Depremzede vatandaşlarımızın en azından bir bölümü bu kışı son derece kaliteli kontlarda geçirecek. Böyle bir projeyi hayata geçirdiğimiz için çok mutluyum.” dedi.


ÇAYBEL OLMASAYDI HEPİMİZİ GURURLANDIRAN BÖYLE BİR PROJEYİ HAYATA GEÇİRMEMİZ MÜMKÜN DEĞİLDİ
Bu çalışmaların ÇAYBEL sayesinde yapılabildiğinin altını çizen Kantarcı, sözlerini, “Çaycuma’da son derece başarılı çalışmalara imza atan ÇAYBEL, sınırları dışına çıkıp Hatay’daki, Adıyaman’daki depremzedelere de hizmet ediyor. Şayet böyle başarılı bir şirketimiz olmasaydı hepimizi gururlandıran böyle bir projeyi hayata geçirmemiz mümkün değildi. Biz bu hizmeti sunma imkânı sağlayan TPAO’nun değerli yöneticilerine, ÇAYBEL’imizin çalışanlarına, tedarikçilerimize şükranlarımı sunuyorum.”  diyerek tamamladı.

Editör: Bekir Ekici