Yunanistan’ın Loutraki Kentinde gerçekleşen Veteranlar Güreş Dünya Şampiyonasında yer alan Zonguldaklı Milli Sporcu Varol Demirköse, çeyrek final maçında elenerek şampiyonaya veda etti.

Mavi Şimşekspor - Yenimahallespor arasındaki final maçını Eren Gökmen yönetecek! Mavi Şimşekspor - Yenimahallespor arasındaki final maçını Eren Gökmen yönetecek!

Dünya Şampiyonasına çeyrek final maçında elenerek veda ettiğini sosyal medya hesabından duyuran Zonguldak Güreş İl Temsilcisi olan Milli Sporcu Varol Demirköse, şu ifadelere yer verdi:"Yunanistan’ın Loutraki Kentinde yapılan Veteranlar Güreş Dünya Şampiyonasına çeyrek finalde veda ettim. Ülkemi temsil etmenin onur ve gururu yaşarken madalya alamamış olmanın üzüntüsünü yaşamaktayım. 43 yıldır güreş sporunun içinde faal sporcu, hakem, antrenör ve İl Temsilcisi olarak görev yapıyorum ve son nefesime kadarda Türk Güreşine ve Türk sporuna hizmet etmeye devam edeceğim.Cenab-ı Allah nasip ederse de ara vermeden vakit kaybetmeden Ülkeme ve İlimize Dünya Şampiyonluğu kazandırmak için her zamankinden daha çok çalışacağım. Bugüne kadar bana destek olan herkese teşekkür ediyorum.Allahım hepsinden razı olsun.Her şey Aziz Türk Milleti ve Şanlı Bayrağımız için." dedi

Editör: Melisa Sapaz