Alaplı Belediyespor - Ankara T.K.İ maçına Emre Koç atandı! Alaplı Belediyespor - Ankara T.K.İ maçına Emre Koç atandı!

Bu tepki nedeniyle maçın orta hakemi Yusuf Aydın ise Şenol Demir'e direkt kırmızı kart göstererek oyun dışına göndermişti. 
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Hakem ve Gözlemci raporlarını değerlendirerek müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketinden dolayı Teknik Direktör Şenol Demir’e 1 maç ceza verirken, 9. Bin TL’de para cezasına çarptırdı.  
Teknik direktör Şenol Demir, aldığı bu ceza nedeniyle ligin 12. Hafta maçında 5 Kasım Pazar günü saat 14.00’de Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri A.Ş maçında takımın başında yer alamayacak. 

Demir, ligin 13. Hafta maçında 12 Kasım Pazar günü saat 14:00’de Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacak olan Ankara Demirspor maçında ise takımın başında olacak.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan (PFDK) yapılan açıklama şöyle:  “ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş.’nin, 28.10.2023 tarihinde oynanan ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş.–ALTINORDU TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, stadyumda yer alan koltukların numaralandırılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş. teknik sorumlusu ŞENOL DEMİR’in, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 9.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi.”

Editör: Bekir Ekici