Vatan Partisi Zonguldak Milletvekili adayları, Savaş Oruç, Gökhan Yılmaz, Hasan Demirkesen ve Birsen Ayanoğlu, GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’i ziyaret etti. Ziyarette Üzülmez Şube Başkanı Sefer Karakabak ve şube yöneticileri de hazır bulundu. Vatan Partisi Zonguldak Milletvekili adayı Savaş Oruç, TTK’nın Zonguldak için en önemli kurum olduğunu söyledi.

İşçi alımının arttırılması gerektiğini ifade eden Oruç, “İki bin işçi tabi ki yeterli değil ama en azından kuruma can suyu oldu. TTK bu kent için, bu ülke için çok önemli. TTK özelleştirmek istendiğinde Tayfun başkanımızla birlikte mücadele ettik. TTK özelleşmesin diye mücadele ederken işçinin yanında vatan partisi vardı. Diğer partiler görmezden geldi. Bizler milletvekilliğinde sizlerden destek istiyoruz. Attığınız oy özelleştirilmelere geçit vermeyen ve dağın altındaki kömürü çıkartacak diyen oydur. Vatan Partisi, mecliste madencinin sesi olacaktır. Vatan Partisi Zonguldak 2. Sıra adayı Gökhan Yılmaz da tüm terör örgütlerine karşı olan bir parti olarak milletvekilliği seçimlerinde halktan oy istediklerini ifade ederek, “Bizler vatansever insanlarız. İki ittifakta da olanları görüyorsunuz. Özelleştirmeye karşı kim mücadele ediyor. Bunları işçi liderleri ve işçiler iyi görmeli. Sizlerin oylarınıza talibiz.” diye konuştu.

GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir de Vatan Partisi’nin demokrasi yarışında olması gerektiğini söyledi. Milletvekili seçimlerinde Vatan Partisi adaylarına başarılar dileyen Demir, “Vatan partisi duruşuyla ve mücadelesiyle işçi sınıfına hep destek olmuştur. Bizler işçiler olarak kendilerine teşekkür ediyoruz. Özelleştirme ve diğer sıkıntılarımızda sesimizin duyulmasına yardımcı olmuşlardır. Milletvekillerinin meclise girerek demokrasiye katkı vermesi gerektiğini düşünüyorum. Kendilerine başarılar diliyorum.” dedi. Vatan Partisi Milletvekili adayı Gökhan Yılmaz, ressam Enver Mumcu tarafından yapılan ve maden işçisini tasvir eden bir tabloyu Demir’e hediye etti.

Editör: Melisa Sapaz