Kimseyi umursamadılar! Gelin-damat korku saçtı! Kimseyi umursamadılar! Gelin-damat korku saçtı!

Kozlu ilçesinde inşaatına başlanan Del Marin Proje Koordinatörü Berat Yıldız, projenin mimarisiyle Kozlu’ya anıtsal nitelikte bir değer katacağını ifade etti.

2023 yılının Mayıs ayında temelleri atılan Del Marin projesinin, 2024 yılının Aralık ayında tamamlanacağının altını çizen Proje Koordinatörü Berat Yıldız , ‘‘2+1, 3+1 ve 4+1 lüks, konforlu ve ferah yaşam alanlarına sahip 64 seçkin konut, tüm ihtiyaçlarınıza hizmet edecek 11 ticari ünite, detaylı düşünülerek özenle tasarlanmış sosyal donatı alanlarıyla Del Marin projesi, otel konforunda yaşam alanlarıyla Kozlu ve Zonguldak’a yeni bir değer katacaktır’’ dedi.

Del Marin projesinin, dış cephesinde bölgenin iklim koşullarının göz önünde bulundurularak, nemi önleyen ve dış cephe dokusunu koruyup yalıtımı ileri derecede sağlamasıyla dikkat çektiğini vurgulayan Berat Yıldız, dış cephede uzun yıllar rengini koruyan ve alanında markaların ürünlerinin tercih edildiğini belirtti.

Proje Koordinatörü Berat Yıldız Del Marin Projesi ile ilgili şunları söyledi;

EŞSİZ MİMARİSİYLE KOZLU’YA DEĞER KATACAK

"Mimarisiyle Kozlu’ya anıtsal nitelikte değer katacak olan Del Marin projesi profesyonel site yönetimiyle; 7/24 resepsiyon, danışma ve güvenlik hizmeti sunan, her dairenin ihtiyacını karşılayacak kapalı otopark yine her dairenin ihtiyacını karşılayacak  depolama alanı imkanı bulunan kurgusuyla, motosiklet ve bisiklet  park alanları , elektrikli şarj istasyonu, açık ve kapalı çocuk oyun alanı , fitness ve yoga alanı, site sakinlerine özel tasarlanan teras katında manzara ve kafe alanıyla konforlu bir yaşamı hedefleyen Del Marin Kozlu’da ayrıca  2.750 metrekarelik özel olarak tasarlanmış peyzaj alanı bulunmaktadır. Sosyal donatılar ve peyzaj alanlarındaki yaşam konforunu konut içine de taşıyan Del Marin projesi sınıfının üst segment markalarından oluşan 3’lü ankastre ürünleriyle donatılmış modern tasarımlı mutfakları, yerden ısıtma sistemi, duvarlar arasında ısı ve ses yalıtımı, ortalama 29 metrekare geniş balkonları ile her anından keyif alacağınız yepyeni bir yaşam tarzı sunuyor.

PROJE MÜŞTERİLERİN BEĞENİSİNİ KAZANDI

Zonguldak ve çevre illerde yaşayanlardan büyük ilgi toplayan Del Marin projesi, özellikle satış ofisimizi ziyaret eden ve projeyi tüm detaylarıyla inceleyen müşterilerimiz tarafından yüksek beğeni aldı. Daha önce Ankara, İzmir, İstanbul gibi büyük şehirlerde örneklerini görüp, yaşamayı tecrübe eden müşterilerimize tam da hayal ettikleri yaşamı Del Marin projesi ile sunmak bizim için de bir keyif ve gurur olacak. 

Del Marin projesinde ev almak isteyen müşterilerimiz konutların geniş ferah ve konforlu tasarımları sebebi ile yaşamak için satın almayı tercih ediyorlar. Konfor ve tasarımının ön planda tutulduğu Del Marin projesinde fiyatlar Türkiye’deki ekonomik koşullar içinde Zonguldak’ın yeri gözetilerek belirlenmiştir ve konut kredisi faiz oranlarının çok yüksek olduğu, kredi kullanım imkanlarının neredeyse yok denecek kadar azaldığı bir dönemde şirket finansmanı ile sağlanan kişiye özel vadeli ödeme seçenekleri sunulmaktadır."

Editör: U. G.