Tünel içerisinde kontrolden çıkan pikap yan yattı. Kaza nedeni ile, olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, 67 EP 069 plakalı araç, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tünel içerisinde savruldu. Kazayı gören sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye kısa sürede Kozlu İtfaiyesi ve polis ekipleri ulaştı.

Ekipler, olası yeni bir kazaya karşı tünel içerisinde geniş güvenlik önlemleri alırken, trafik kontrollü olarak sağlandı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Metin Demir Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile bir araya geldi
Metin Demir Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile bir araya geldi
İçeriği Görüntüle

Tünel içerisinde yaşanan kaza nedeniyle sürücüler bir süre kontrollü şekilde ilerlemek zorunda kaldı. Kaza yapan aracın çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.