MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan’ın hayırlı ziyaretleri esnasında ittifak olarak seçime nasıl gireceklerini açıkladı. Öztürk kendi logoları ile kendi adaylarını çıkaracak şekilde seçime hazırlandıklarını belirterek MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatını beklediklerini ifade etti.

Ziyaret sonrası seçim açıklamasında bulunan Öztürk şu ifadeleri kullandı:
"Kongremizden sonra ittifakımızın ortaklarından Ak Parti il başkanımız bizi ziyaret etti.Cumhur ittifakımızda attığımız her imzada beraberiz. Mustafa Başkanımızla aynı çatıda görev yapmanın güzel bir yönü var. Birlikte güzel şeyler yapacağımıza inancımız tam. Şuanda seçime kendi logomuzla kendi adayımızla gideceğimizi söyleyebilirim. Ama ilerleyen süreçte Devlet Bahçeli ittifak olarak seçime gideceğiz derse de emre uyarız.

Amatör maçta ortalık karıştı! Polis müdahale etti! Amatör maçta ortalık karıştı! Polis müdahale etti!

Teminat aldığı ve bu nedenle belediyenin karşısına aday çıkarmayacakları yönündeki söylentilere de yanıt veren Öztürk “Belediye CHP döneminde iken bir sezonda 98 teminat almıştım. Şahsıma yönelik yapılan haberler yanlıştır. Vurup kaçmasınlar. Ben buradayım gelsinler bana istediklerini söylesinler. Aday çıkaracağız.”

Editör: U. G.