Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir tarafından, ZTSO’nun vizyonu, misyonu, projeleri ve çalışmaları ile Zonguldak’ın iş dünyasının potansiyeli, İlin ekonomik durumu ve turizm fırsatlarını içeren bir sunum yapıldı. Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden toplantıda; Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülmekte olan projelere Çinli firmaların verebileceği katkılar ile yapılabilecek muhtemel iş birlikleri ve iş fikirleri hakkında istişarelerde bulunuldu.

Muslu Belediyespor şampiyonluk yolunda! Muslu Belediyespor şampiyonluk yolunda!

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Zonguldak potansiyeli yüksek bir il. Ancak potansiyellerini kullanmak konusunda halen istediğimiz noktada değil. Lojistik olarak çok fonksiyonel bir yerde. Deniz ulaşımı, Demiryolu ulaşımı, hava yolu ulaşımı imkânları üst düzeyde. Karayolu ulaşımı ile ilgili önemli sorunları çözmüş durumda. Zonguldak’ın lojistik bir üs olması mümkün.

Bu bağlamda, yatırımcıları İlimize davet ediyor ve onlara potansiyelimiz ve projelerimizi anlatıyoruz. İnşallah çok yakında önemli çıktılar elde edeceğiz. Çin Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Genel Başkanı Zhou Yan Quan ‘a ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum “ dedi.

Editör: U. G.