Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısı, AKM Nikah Salonu’nda Belediye Başkanı Halil Posbıyık başkanlığında yapıldı.

Başkan Posbıyık, gündem dışı konuşmasında CHP’de disiplini bozan 4 kişi olduğunu belirterek “kimlerin siyasi mefta olacağını göreceğiz“ dedi.

Posbıyık'ın konuşması esnasında Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'ın Alaborina ve Demirpark AVM'nin satışı ile ilgili yer aldığı haber görselini göstermesi dikkat çekti.

Posbıyık’ın konu ile ilgili açıklaması şu şekilde:

-CHP'YE DIŞ GÜÇLER MÜDAHALE EDİYOR-

Gruplar kaynaşmaya başladı, AK Parti Grubunu tebrik ediyorum. CHP'ye dış güçler mücadele ettiği için karıştı CHP, maalesef disiplin yönünden bir şey yok. Disiplini bozan 4 kişi var. Posbıyık Ereğli'yi satan adam oldu. Bugüne kadar Ereğli'yi yücelten adam Ereğli'yi satan adam oldu. Gelelim karşı karşıya konuşalım, derdimizi ifade edelim. Ereğli'yi yüceltelim. Ben sizden yaşça büyüğüm, tecrübe olarak da bütün Türkiye kabul ediyor sizler de kabul edersiniz.

-AYKIRI HAREKET EDENLER MEFTA OLMUŞTUR-

Aykırı hareket edenlerin hepsi siyasi mefta olmuştur, kimlerin siyasi mefta olacağını göreceğiz. Onun için birlik ve beraberlik içerisinde Ereğli'yi yüceltelim. Açık ve net söylüyorum arkadan gelen nesil kaynak bulamadığımız iskele iptal edilecek, elimizden alınacak, daha önce teşebbüs ettiler. Bir de özel teşebbüsün de payı var bunlarda. Burayı elimden kaçırırsam kusura bakmasınlar bunun vebali sizlerin üzerinde kalır.

İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu

Editör: U. G.