Zaimoğlu; "Şike olayına iktidar milletvekillerinden halen daha tavır yok" Zaimoğlu; "Şike olayına iktidar milletvekillerinden halen daha tavır yok"

CHP’den Zonguldak Belediye Başkan Adayı Adayı mimar Fırat Birkan açıklamasının ardından muhtarları ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.
Birkan açıklamasında tüm muhtarları ziyaret edeceğini belirterek; “CHP Zonguldak Belediye Başkan Aday Adayı olarak ilk ziyaretlerime belediye yönetiminde önemli paydaşlarımızdan olacak olan mahalle muhtarlarımızla başladım.

Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Sayın Bülent Tüzün, Meşrutiyet Mahallesi Muhtarı Sayın Dursun Kılav, Tepebaşı Mahallesi Muhtarı Sayın Mustafa Akkaya’yı ziyaret ederek neden aday adayı olduğumu, mahalleler ile ilgili yapmak istediğim çalışmaları ve değerli muhtarlarımızın talep ve isteklerini dinledim” dedi.

MUHTARLARIMIZIN TALEPLERİ TESPİTLERİ ÖNEMLİ 
Birkan açıklamasında; “Ben değil biz” diyeceklerini belirterek, aday olduklarında ve seçildiklerinde izleyeceklerin yolun ortak akıl olacağını söyledi.
Muhtarları ziyaretlerine devam edeceklerini belirten Birkan açıklamasını; "Bizler Zonguldak için gerçekleştireceğimiz projelerimizi, başta vatandaşlarımız olmak üzere sivil toplum örgütleri, dernekler, odalar ve muhtarlarımızın talep ve isteklerine göre gerçekleştirme arzusundayız. Projelere ben değil, hep birlikte karar vereceğiz. Hep birlikte bu kenti yaşanabilir hale getireceğiz. O nedenle ilk ziyaretimi çok değerli muhtarlarımızdan başlatmak istedim. Onların kıymetli fikirleri ve düşünceleri yolumuza ışık olacaktır. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kısa sürede tüm muhtarlarımızı ziyaret edeceğim.” sözleriyle tamamladı.

Editör: Melisa Sapaz