Kargidan "Belediye otobüslerini geri çekeriz" Kargidan "Belediye otobüslerini geri çekeriz"
Zonguldak’ta son yerel seçimlerde başkan seçilen CHP’li Belediye Başkanları bir araya gelerek hizmette ve fikirde kenetlenmeyi konuştu. İl Başkanı Devrim Dural’ın daveti ile yapılan buluşmada; “2028’de iktidar olmak için bugünden itibaren çok çalışacağız” dedi.
Zonguldak İl Başkanlığı’nda saat 11.00’de başlayan toplantıya Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Filyos Belediye Başkanı Erol Acar, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, Muslu Belediye Başkanı Fırat Kabadayı, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz ve Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç katıldı.
DEVRİM DURAL’DAN KENETLENME MESAJI
Toplantı öncesi Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Devrim Dural; "Zonguldak'ta Cumhuriyet Halk Partisi'nden seçilmiş 12 belediye başkanımızla beraber bugün  artık bir gelenek haline getireceğimiz belediye başkanları toplantımızı yapacağız.
Önümüzdeki süreçte de bize verilen bu yatırım kredisini yapacağımız sosyal belediyecilik hizmetlerimizle birlikte 2028'de iktidar olabilmenin taşlarını Zonguldak'ta belediye başkanlarımızla birlikte hazırlayacağımızı kamuoyunun bilgisine, dikkatine sunuyoruz"  dedi.
HİZMETTE DAYANIŞMA
Toplantıda özellikle yeni kazanılan belediyelerin mali yüküne rağmen hizmetlerin artarak devam etmesi, sosyal belediyecilik çalışmalarına başlanması ve bunları yaparken teknik ekipman ve diğer imkanların paylaşılması noktasında koordinasyonun önemi üzerine duruldu.
Belediyelerin bu performansları ile CHP’nin Zonguldak’ta 2028 genel seçimlerine daha iyi hazırlanacağına vurgu yapıldı.
Toplantıda belediye başkanları da görüş ve önerilerini paylaşarak organizasyon için İl Başkanı Devrim Dural’a teşekkür etti.
Editör: Şeyma Kaya