Filyos Belediye Başkanı Erol Acar 64 işçiyi kapıya koydu! Filyos Belediye Başkanı Erol Acar 64 işçiyi kapıya koydu!
Seçimlere 2 aydan kısa bir süre kala CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Tahsin Erdem cephesinde her geçen gün başka bir kriz yaşanıyor.
Daha önce ilçe başkanlığında yaşanan toplantıda Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu ve eski İl başkanlarından Halil Furat ile önceki dönem İl Başkanı Murat Pulat ve mevcut İl Başkanı Devrim Dural arasında gerilim yaşanmıştı.
Zaimoğlu’nun Furat’a yönelik; “Tahsin Erdem’e zarar veriyorsun. İyilik etmek istiyorsan uzak dur” sözlerinin ardından yeni bir gerilim meclis üyelikleri için yaşanıyor.
Tahsin Erdem’in eski Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun’a meclis üyeliği teklif ettiği yönündeki kulislerin sonrasında Halil Furat cephesi tepkili.
Diğer yandan Tahsin Erdem’in başkan adayı Fırat Birkan’ı başkan yardımcısı veya belediye meclis üyesi olarak vitrine koymak istediği ancak mimar olarak Ümit Velioğlu dayatması ile karşı karşıya kaldığı da gelen bilgiler arasında.
Furat ve ekibinin Tahsin Erdem üzerinde bu kadar belirleyici olmasının süreci sabote ettiğini düşünen bazı partililer; “Belediye Başkan Adayımız Aday Halil Furat mı Tahsin Erdem mi. Biz ön seçimde Tahsin Erdem’e oy vermiştik her yerde karşımıza Halil Furat çıkıyor” diyerek tepki gösteriyor.
Editör: Şeyma Kaya