Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, CHP Genel Merkezi tarafından görevendirilen milletvekillerinin belediye başkan aday adayları ile mülakatını değerlendirdi.

İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti'nin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu

Mülakat süreci sona ererken bazı ilçelerde belediye başkan adaylarının belli olduğunu ifade eden Dural, önümüzdeki günlerde isimlerin açıklanacağını belirtti.

Z HABER’e süreç ile ilgili değerlendirmede bulunan Dural, demokratik bir süreç işlettiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Bugün değerli Tekirdağ ve Burdur Milletvekillerimizin katılımıyla güzel bir süreç işlettik. Aday adaylarımızla, milletvekillerimiz bir mülakat gerçekleştirdi. Dolayısıyla çok mutluyuz, onurluyuz, gururluyuz, partimize olan ilgi. Bizi fazlasıyla memnun ve etti. Demokratik bir süreç işlettiğimizi düşünüyorum ben. Günün sonunda bugün adaylarımızla da bu görüşmeleri de tamamlandı. Adayların belli olduğu noktalar var. En kısa zamanda bu noktaları bu belediyelerimizi belediye başkanlarımıza, adaylarımızı açıklayacağız. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ben. Belediye başkan adaylığı ile ilgili süreci demokratik bir şekilde işlettiğimizi de tekrar ifade edelim.”

Editör: U. G.