Zonguldak 25. ve 26. dönem Milletvekili Şerafettin Turpçu, 2019 seçimlerinin cepte keklik gibi gören çapsız siyasetçiler yüzünden kaybedildiğini açıkladı.

Turpçu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
 “2019’’da garanti kazanılacak bir Zonguldak belediye başkanlığını, çok yanlış seçim stratejisiyle AKP’ye hediye eden çapsızlar, bugün yaptıkları açıklamalar ile 2019’daki başarısızlıklarını örtmek isterken benim soyadımı da kullanarak, siyasetteki kalitelerini bir kez daha ortaya koymuşlardır!

ben, 2019’da CHP’nin Zonguldak belediye başkan adayı belli olunca, etkili olduğunu düşündüğüm bir grup partiliye, “sıradan bir üye olarak seçim komitesinin içinde yer almak istiyorum” diye seslenmiştim. İsim de vereyim, Halil Furat’a “sen komite başkanı ol, ben komitede olayım” demiştim.

Bomba kuran takıntılı aşık hakim karşısında! Bomba kuran takıntılı aşık hakim karşısında!

ama seçimi “cepte keklik gören çapsız siyasetçiler” “garanti gördükleri seçim başarısını” paylaşmak istemediler ki; CHP’yi, rahmetli Ecevit’ten 38 yıl sonra Zonguldak’ta birinciliğe taşıyan arkadaşlarımı ve beni aralarında görmek bile istemeyerek belediyeyi AKP’ye hediye ettiler! Şimdi çıkmışlar bana çamur atıyorlar. Böylelerine ne denilebilir ki? “yürü, başka kapıya!” bari diyelim!”

Editör: U. G.