Rakipler Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray! Haydi Zonguldak takımına sahip çık! Rakipler Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray! Haydi Zonguldak takımına sahip çık!
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli, Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer ile birlikte Karargahda basın açıklaması düzenledi.
Basın açıklamasına Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti(ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Tansel Kardeş ve gazeteciler katıldı.
Saadet Partisi Belediye Başkanı Cem Dereli, yaptığı basın açıklamasıyla Zonguldak Kömürspor’u 4 yıl içerisinde Süper Lig’e çıkarma taahhütünü ve belediye başkanlığı maaşıyla 67 öğrenci burs verme taahhütünü verdi.
ZONGULDAKSPORU ÇIKARAMAZSAM BAŞKANLIĞI BIRAKICAM
Saadet Partisi Belediye Başkanı Adayı Cem Dereli, “Zonguldak Kömürspor’u Süper Lige çıkarma taahhütünü sizlere sunuyorum. Bakın bu taahhütte şöyle bir ifade var. Seçildiğim takdirde Zonguldak Kömürspor’u 31.12.2028 tarihine kadar Süper Lige çıkaramazsam yapmış olduğumu Zonguldak Belediye Başkanlığı görevimden istifa edip bir daha aday olmayacağımı taahhütünü ederim. Bu kentten bir daha siyaseten ticareten hiçbir faaliyetin içerisinde bulunmayacağım taahhütünü ederim. Ben Zonguldakspor’u 2028 yılında görev yaptığım süre zarfında 2029 Martına kadar yapacağız biliyorsunuz. Bu şekilde belgeyle taahhütünü veriyorum” dedi.
KOMİSYONUN BELİRLEDİĞİ 67 ÖĞRENCİYE BURS VERECEĞİZ
Komisyonun belirlediği 67 öğrenciye burs vereceğini ifade eden Başkan Adayı Dereli;
“Biz bu koltuklarda hizmet için sizlerin vermiş olduğu emaneti sizlere layık olacak şekilde yönetmek için talip olduk. Ben Zonguldak sevdasıyla yanıp tutuşan bir kardeşinizim. Kendi memleketimi Ankara, Eskişehir, İzmir ve İstanbul gibi yaşantıya kavuşturmaktan başka bir gayem yok. Ben ailemle ilgili yapmam gerekenleri yaptım. Bu görev için Zonguldak’a geldim. Beş yıl süresi boyunca oturmuş olduğumuz koltukta almış olduğumuz belediye maaşını Zonguldak’ta olup gurbette okuyan 67 öğrencimize burs olarak vereceğimizin  taahhütünü kıymetli basın mensupları ile paylaşıyoruz. Biz almış olduğumuz karar neticesinde Komisyonumuzun belirlediği gurbette okuyan 67 öğrenciye burs vereceğiz. Bunlar yapılıyor. Karabük bunu yapıyor. Biz belediye imkanlarını asla kullanmayacağız. Belediye adaylarından duyuyorum. İş vaadi verenler var. Belediyenin imkanlarını vatandaşlara dağıtıldığını duyuyorum. Sadece bir oy istiyoruz. Biz bunların hepsini yağacak enerjiye sahibiz” diye konuştu.
Editör: Şeyma Kaya