Federasyon uyuma! Ankaraspor Nazilli maçına bak! Federasyon uyuma! Ankaraspor Nazilli maçına bak!
Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi C grubunda mücadele eden sarı lacivertli ekip Çelikelliler Spor Kulübü, ligin ilk yarısının üçüncü maçında deplasmanda 66-62 yendikleri İTÜ’yü sahalarındaki karşılaşmada da eli boş göndermeleri durumunda bir üst tura çıkarak play-off oynamayı elde edecek.
ÇELİKELLİLER İSTİM ÜSTÜNDE
Zonguldak’ın Çelikelliler Spor Kulübü oyuncularının, yarın (17 Nisan 2024 Çarşamba) saat 18.00’de Zonguldak Site Spor Salonu’nda yapacakları İTÜ maçının hazırlıklarını sürdürdükleri öğrenildi.
“OLMAZSA OLMAZIMIZ ‘KIRMIZI ÇİZGİMİZ’ OLAN TARAFTARIMIZIN ŞİDDETLE DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR”
Emeğin başkenti kömür kent olarak bilinen Zonguldak’ın Çelikelliler Spor Kulübü’nün bazı oyuncuları, dişli rakiplerini ligin ilk yarısında deplasmanda yenmeyi başardıklarına dikkati çekerek, şöyle konuştu:
“Bu maç bizim açımızdan çok önem arz etmektedir. Rakibimizi evimizden eli boş göndererek bir üst tura çıkıp play-off oynamayı elde etmek istiyoruz, bunu da hak ettiğimize inanıyoruz. Ancak bu karşılaşmada da her daim olduğu gibi olmazsa olmazımız ‘kırmızı çizgimiz’ olan taraftarımızın şiddetle desteğine ihtiyacımız var. Bizleri yalnız bırakmasınlar, onlara galibiyeti hediye edelim istiyoruz.
İnanın ki ligde mücadele ettiğimiz rakiplerimizin deplasmandaki yaptığımız maçlarda taraftarlarının takımlarını yürekten desteklediklerini  görünce imreniyoruz. Bizler de taraftarlarımızdan aynı muameleyi görmek istiyoruz, destekleriyle rakibimizi yeneceğimize inanıyoruz, desteklemeye davet ediyoruz.”
ÇELİKELLİLER SPOR KULÜBÜ’NÜN C GRUBU’NDA OYNADIĞI MAÇLAR VE FİKSTÜRÜ
Çelikelliler Spor Kulübü’nün bugüne dek yaptığı 7 maçta aldıkları 3 galibiyet ile 4 mağlubiyetin skorları ve fikstürü şöyle:
Eskişehir Gelişim Spor Kulübü: 90
Çelikelliler Spor Kulübü: 95
Çelikelliler Spor Kulübü: 54
Ünsped Spor ve Kültür Kulübü: 73
İTÜ: 62
Çelikelliler Spor Kulübü: 66
TÜSAŞ Spor Kulübü: 80
Çelikelliler Spor Kulübü: 46
Çelikelliler Spor Kulübü: 56
Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulubü: 75
İKİNCİ YARI MAÇLARI
Çelikelliler Spor Kulübü: 68
Eskişehir Gelişim Spor Kulübü: 56
Ünsped Spor ve Kültür Kulübü: 98
Çelikelliler Spor Kulübü: 67
Çelikelliler Spor Kulübü:
İTÜ:
Çelikelliler Spor Kulübü:
TÜSAŞ Spor Kulübü:
Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulubü:
Çelikelliler Spor Kulübü:
ÇELİKELLİLER SPOR KULÜBÜ OYUNCULARI
Ali Apaydın, Emre Can Yüksel, Eray Medetoğlu, İstemi Kümük, Laçin Köktürk, Mertay Ersoy, Oğuzhan Bayrak, Orhan Hamit Girgin, Rıdvan Atayan, Rıza Gökdeniz Cengiz, Şükrü Yapıcı ve Taha Deniz Kara.
6 TAKIM FİNAL GRUBU’NA ÇIKACAK
Fikstürde 33 takım 6 gruba ayrılıyor. Statüye göre her gruptan ilk 4 takım yükselecek, iki play off turundan sonra 6 takım Final Grubu’na çıkacak. Final Grubu’nda her takım turnuva için belirlenecek ilde birbirleriyle 2’şer kez karşılaşacak.
HABER: ORHAN AKYÜZ
Editör: Şeyma Kaya