Zonguldakspor'un eski futbolcusu Selami Sağlam vefat etti
Zonguldakspor'un eski futbolcusu Selami Sağlam vefat etti
İçeriği Görüntüle

Zonguldak’ın Devrek ilçesine bağlı Çaydeğirmeni beldesinde, üç çocuklu ailelere yönelik dikkat çeken bir destek kararı alındı. Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’in öncülüğünde hayata geçirilen uygulamayla, üç çocuklu ailelerin su faturalarında yüzde 50 indirim yapılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sık sık dile getirdiği “En az üç çocuk” çağrısına Çaydeğirmeni Belediyesinden anlamlı bir gönderme geldi. Çaydeğirmeni Belediye Meclisi, üç çocuklu ailelerin su faturalarına yüzde 50 indirim uygulanmasını kararlaştırdı.

Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’in öncülüğünde alınan karar, aile bütçesine katkı sağlamanın yanı sıra beldenin büyümesine ve nüfusunun artmasına yönelik bir teşvik olarak da dikkat çekti.

Üç çocuklu ailelere yönelik bu uygulamayla, çocuklu ailelerin desteklenmesi ve ailelerin ekonomik yükünün hafifletilmesi hedefleniyor.