Sarayspor şampiyonaya galibiyetle başladı! Sarayspor şampiyonaya galibiyetle başladı!

Uzun süredir yönetim krizi yaşayan, hatta bir dönem kapanma tehlikesi bile yaşayan Çaycumaspor Şenan Kerçin başkanlığında oluşan yönetimle yeni bir atılım dönemine hazırlanıyor. Şenan Kerçin başkanlığında toplanan yönetim kurulu sportif alanda başarıyı artırmak amacıyla önemli kararlar aldı.

ÇAYCUMASPOR’U KENTİN ORTAK DEĞERİ, HERKESİN TAKIMI HALİNE GETİRECEK ÇALIŞMALAR YAPILACAK

Son dönemde her türlü sporun yapılabilen bir kent haline gelen Çaycuma’nın “Spor Kenti” kimliğini de pekiştirecek çalışmalara imza atılacak. Sporun mümkün olan her dalda şubenin de açılmasının kararlaştırıldığı toplantıda alınan bir diğer karar da, Çaycumaspor’u kentin ortak değeri, herkesin takımı haline getirecek çalışmalar yapmak oldu. Bu amaçla önümüzdeki günlerde bir dizi ziyaret gerçekleştirilerek kentteki tüm çevrelerden görüş ve katkı istenecek.

ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA DIŞARIYA SPORCU TRANSFER EDEN BİR KULÜP HALİNE GELECEĞİZ

Yeni dönemde altyapıya büyük önem verileceğini söyleyen Başkan Şenan Kerçin, “Çok ciddi bir planlama süreci içindeyiz. Günlük başarı peşinde koşan değil kalıcı eserler ortaya koyan bir yönetim olacağız. Sporun her alanında şubemiz olacak. Kentte altyapı hazır, bu altyapıdan yararlanarak büyük sporcular yetiştireceğiz. Çaycumaspor önümüzdeki yıllarda dışarıya sporcu transfer eden bir kulüp haline gelecek.” dedi.

TOPLUMUN HER KESİMİN MADDİ MANEVİ DESTEĞİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Çaycumaspor’un kentin ortak değeri olduğunu söyleyen Kerçin, “Her zaman ‘ben’ değil ‘biz’ olarak hareket edeceğiz. Kulübün kurumsallaşmasını mutlaka sağlayarak, herkesin takımı haline getirirken sağlam gelir kaynaklarına da kavuşturmak için çalışacağız. Toplumun her kesimin maddi manevi desteği bizim için çok önemli. Önümüzdeki günlerde bir dizi ziyaret yaparak başta belediyemiz olmak üzere herkesin fikrini ve desteğini alacağız. İddialıyız. Çaycumaspor tıpkı her geçen daha da güzelleşen Çaycuma gibi ülkeye örnek bir kulüp haline gelecek. Yeni bir arılım döneminin eşiğindeyiz. Büyük değişim başlıyor. Herkes buna hazırlıklı olsun.” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: U. G.