Çetin Kuzlu, Devrek’in Gelir-giderleri tablosunu açıkladı!
Çetin Kuzlu, Devrek’in Gelir-giderleri tablosunu açıkladı!
İçeriği Görüntüle

Merkez Hakem Kurulu (MHK), Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden temsilcilerimiz AVS Çaycumaspor ve Devrek Belediyespor’un 8. Hafta maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı.

AVS ÇAYCUMASPOR MAÇINI AKSONGÜR YÖNETECEK
Ligde 15 puanla 3. sırada yer alan AVS Çaycumaspor ile 7 puanla 9. sırada yer alan Yeniçağspor karşılaşacak. Bu önemli maç 30 Kasım Pazar günü saat 14.00’da Çaycuma İlçe Stadı’nda oynanacak. Bu zorlu maçı ise Eskişehir Bölgesinden İbrahim Baran Aksongür yönetecek. Aksongür’ün yardımcılıklarını Ayşegül Çetinkaya ve Ekrem Demir yönetecek. Maçın 4. Hakemi de Burcu Özdemir olarak belirlendi.
DEVREK BELEDİYESPOR MAÇINI DA ALPAY YÖNETECEK
6 Puanla 13. sırada yer alan Devrek Belediyespor ile 9 puanla 4. sırada yer alan Sorgun Belediyespor 30 Kasım Pazar günü saat 14.00’da Sorgun İlçe Stadı’nda karşılaşacak. Bu iki takımın maçını ise Ankara Bölgesi hakemi Cem Alpay yönetecek. Alpay’ın yardımcılıklarını ise Mustafa Hakkı Uğurlu ve Beytullah Karaca yapacak. Tuğba Üçüncü’de maçın 4. Hakemi olarak atandı.