Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in uygulamaları Zonguldak CHP’de gündemde! Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in uygulamaları Zonguldak CHP’de gündemde!
CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem, CHP İl Başkanı Devrim Dural, önceki dönem il başkanı Hakkı Güney, il ve ilçe yöneticileri Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu’nu yerel seçimler öncesi ziyaret etti. Çiloğlu, “Yaşanabilir bir kent" talebini yineleyerek ziyaretlerinden dolayı CHP ve ekibine teşekkür etti.
Çiloğlu’nun sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım şu şekilde:
“31 Mart 2024 yerel seçimler dolayısıyla derneğimize adayların ziyaretleri devam ediyor.
Bugünkü ziyaretçimiz Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Belediye Başkanı adayı Tahsin Erdem, CHP İl Başkanı Devrim Dural, önceki dönemlerde il başkanı Hakkı Güney, il ve ilçe yöneticileriydi. Dernek Yönetim Kurulu ve üyelerimiz ile karşıladığımız heyet ile oldukça verimli sohbet ettik. Belediye başkanı adayı Tahsin Erdem Zonguldak ile ilgili projelerini anlatırken karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Her genel ve yerel seçimlerde olduğu gibi tüm adaylara söylediğimiz “Yaşanabilir bir kent" talebimizi yine yineledik.  Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrası taraflar olarak birbirimize başarılar diledik. Ziyaretlerinden dolayı CHP ekibine teşekkür ederiz.”
Editör: Şeyma Kaya