Çaycuma Belediye Başkanı vatandaşları yaşanabilecek kesintiler konusunda uyardı.

Çaycuma Belediyesi Su ve kanalizasyon müdürlüğünden yapılan duyuruya göre ilçe genelinde su kesintisi yaşanmadığı ancak yaşanacak her türlü olumsuzluğa karşı tedbirli olunması gerektiği konusunda uyarıda bulunuldu.

Yapılan duyuru şu şekilde
“Yoğun kar yağışı nedeniyle ilçemiz genelinde çeşitli mahallelerde elektrik kesintileri yaşanmaktadır. Yaşanan bu elektrik kesintilerine rağmen ilçemizde su kesintisi yaşanmadan hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Elektrik arızalarının devam etmesi nedeniyle ilçemiz Batı Yakası keson kuyularımızdan jeneratör vasıtasıyla 2500m³ ‘lük ana depomuza su temini kesintisiz bir şekilde devam etmektedir.

Doğu yakasında da aynı şekilde 1500m³ depomuz dolu durumdadır. Fakat üst kotlara su basan terfi depolarımızda doluluk seviyemiz elektrik kesintilerinin devam etmesi nedeniyle azalmış bulunmaktadır.

Bu nedenle;
Batı Yakası’nda; Pehlivanlar Mahallesi’nin bir bölümü, Yeşiltepe Mahallesi, Karalar Mahallesi, Şahnalar Mahallesi, Sofular Mahalleleri ile Doğu Yakası’nda; Velioğlu Mahallesinin tamamına elektrik kesintisi giderilene kadar su verilemeyecektir.

Vatandaşlarımızın tedbirli olmaları önemle rica ederiz.”

Editör: TE Bilişim