Ömer Ünal'dan Erol Acar'a işçi yanıtı! "Yalan söylüyor" Ömer Ünal'dan Erol Acar'a işçi yanıtı! "Yalan söylüyor"

Zonguldak Çaycuma ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 104. yıldönümü kapsamında belediye tarafından fener alayı düzenlendi. Düzenlenen fener alayında vatandaşlar emniyet önlemi almayan polise tepki gösterdi. Çaycuma Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Fener alayı gerçekleştirildi. Program ilk olarak Atatürk Anıtı önünde Çaycuma Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu tarafından gösteriler yapıldı.
Gösterilerin ardından belediye bandosu eşliğinde yeni belediye binası önüne kadar dev Türk bayrağı açarak ve ellerine aldıkları fenerlerle vatandaşlar yürüyüşe geçti. Yürüyüşe geçen kalabalık zaman zaman "Mustafa Kemal'in askerleriyiz", "Türkiye laiktir, laik kalacak.", "Birleşe, birleşe kazanacağız." ve"Hak, hukuk, adalet." sloganları atarak yeni belediye binası önüne kadar bando eşliğinde yürüdü.  Ardından burada havai fişek gösterisi gerçekleştirildi. 
Düzenlenen yürüyüşe; Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'nın yanı sıra, Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, CHP İlçe Başkanı Fahri Diler, ADD Çaycuma Şube Başkanı Bayram Cura, CHP önceki dönem il başkanı ve milletvekili adayı Umut Başoğlu, CHP İl Genel Meclis Üyeleri ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.
TRAFİK VE ASAYİŞ ÖNLEMİ ALMAYAN POLİSE TEPKİ!
Öte yandan düzenlenen fener alayı ve yürüyüş kapsamında geçen sene ve ondan önceki senelerde Trafik ve Asayiş önlemi alan emniyet ekiplerinin bu defa yürüyüş boyunca görülmemesi üzerine trafiği Çaycuma Belediyesi Zabıta ekipleri önlem alarak sürdürdü. Vatandaşlar ise görevini yapmayan polis ekiplerine de tepki gösterdi. Zabıta Müdürlüğü telsizinden ise "Trafik ve asayiş polisleri takviyesi yok, biz önlem alacağız" dediği öğrenildi.