Uzman Çavuş Murat Doğan ölü bulundu! Uzman Çavuş Murat Doğan ölü bulundu!

Zonguldak AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutladı.

Çağlayan’ın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı şöyle:

“Öncelikle değerli basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum. Bu anlamlı gün, basınımızın değerli katkılarına ve gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yapmak için önemli bir fırsattır.

Bu anlamlı günde basın mensuplarımızdan önemli bir ricada bulunmak istiyorum.

Güzel şehrimize katkıda bulunmak için daha çok birlik, beraberlik, kaynaşma ve dayanışma çağrılarının ve örneklerinin ziyadesiyle paylaşılması ve paylaştırılması, İyiliğin yayılması kötülüğün de men edilmesi noktasında desteğinize ihtiyacımız var. Bu kıymetli desteği esirgemeyeceğinize olan inancım tamdır.

Zonguldak'ımızın güzelliklerini, doğal zenginliklerini ve insan kalitesini anlatmak için basınımıza her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır. Birlikte hareket ederek, şehrimizin başarı hikayelerini daha geniş kitlelere ulaştırabilir, hep birlikte daha yaşanabilir bir Zonguldak inşa edebiliriz.

Demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından biri olan basın özgürlüğü, halkımızın haber alma hakkının güvencesidir. Farklı düşünce ve perspektifleri barındıran özgür bir basın, toplumumuzun çeşitliliğine katkı sağlamakta ve demokratik değerlerimizin pekişmesine yardımcı olmaktadır.

Gazetecilerimizin fedakarca yürüttüğü görevleri ve doğruluktan ödün vermeden gerçekleri aktarma çabalarını takdirle karşılıyoruz. Kıymetli basın mensuplarımız, sizler halkımızın haber alma özgürlüğünü temsil ederken, sorumlu gazetecilik anlayışıyla toplumun sağlıklı bilgilendirilmesine katkı sunmaktasınız.

Farklı siyasi düşünceleri bir kenara bırakıp, ortak paydada birleşmek ve birlikte başarılarımızı kutlamak adına değerli basın mensuplarımızla her zaman dayanışma içinde olmanın çabası içerisindeyiz.

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutlarken, şehrimiz için fedakarca çaba gösteren değerli basınımıza  çalışmalarında başarılar diliyorum. Şehrimizin ve ülkemizin daha ileriye taşınmasında göstereceğimiz birlik, beraberlik ve kardeşlikle daha güzel yarınlar kuracağımıza yürekten inanıyorum.

Selam ve saygılarımla”

Editör: Kağan İslamoğlu