Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 10. Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak MFA Spor Kulübü’nün Semt77 Yalovaspor ile karşı karşıya geldiği maçın yıldızlarından biri de kaptan Büşra Sarısoy oldu.
Zonguldaklıların tribünleri tıklım tıklım doldurduğu maça hızlı başlayan temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü, ilk seti 25-17 kazandı. 
İkinci sette ise çekişmeli geçen karşılaşmayı konuk ekip  Semt77 Yalovaspor  22-25 alarak durumu 1-1’e getirdi.  
Üçüncü sette ise ağırlığını tam anlamı ile koyan MFA Zonguldak Spor Kulübü 25-17 üstünlükle skoru 2-1’e getirdi. 
Müsabakanın 4. Setinde de Semt77 Yalovaspor’a şans tanımayan  MFA Zonguldak Spor Kulübü bu seti de 25-16 yenerek salondan 3-1 galip ayrıldı. 
Maçın ardından play-off’a gitmeyi yüzde 80 garantileyen MFA’nın galibiyet ile birlikte ortaya koyduğu seyir zevki çok yüksek maç izleyenleri adeta büyüledi.
Temsilcimiz MFA Zonguldak Spor Kulübü, 23 olan puanını 26’ya çıkarırken, en yakın takipçisi Semt77 Yalovaspor ile puan farkını  4’e çıkardı. 
Hoca değişikliği ve kadroda yapılan değişiklikler sonrası çok daha güçlenen takımda sporcuların güvenleri de kendine geldi. 
Kaptan Büşra Sarısoy ve arkadaşları zaman zaman geriye düşşeler de oyun disiplininden kopmadan mücadele ettikleri için sonuca  daha yakın ekip oldular.
Maçta her oyuncu çok iyi oynadı ancak kaptan Büşra Sarısoy takımına en çok sayı kazandıran sporcu olarak görevlerini fazlasıyla yaptı. Yakaladığı her fırsatta sert vuruşları ile dikkat çeken Büşra rakibinin dengesini bozdu.
Zaman zaman kenardan arkadaşlarını izleyen Sarısoy’un yaşadığı heyecan ve gerilim objektiflere yansıdı.