Kamil Altun; "Bana yapılan saldırı planlanmış bir saldırıdır" Kamil Altun; "Bana yapılan saldırı planlanmış bir saldırıdır"
Zonguldak Belediyesi’nde devir teslim töreni sonrası Belediye Başkanlığına nokta koyan Selim Alan ve Özel Kalem Müdürü Buğra Özçelik’e yapılan saldırıya tepkiler devam ederken V.K. isimli saldırganın hemen ardından yeni Başkan Tahsin Erdem ile fotoğraf çekip paylaşması dikkat çekti. Belediye koridorlarında linç girişimine uğrayan Buğra Özçelik, CHP’li Kadir Güven’in olağanüstü çabası sonrası kurtuldu. 
Devir teslim töreniyle görevi devralan başkan Tahsin Erdem, çok geçmeden gelen saldırı haberi sonrası saldırı ve saldırıyı yapanları CHP ve kendisi ile bağdaştırılamayacağını açıklamıştı. Yine bu açıklamanın üzerinden bir saat geçmeden bu sefer de saldırgan V.K’nin olayın ardından başkan Erdem ile çekip paylaştığı fotoğraflar yeni bir tartışma başlattı. Tahsin Erdem’in böyle önemli ve anlamlı güne gölge düşüren isimlerle neden fotoğraf çektirdiği veya neden bilgilendirilmediği merak konusu oldu.
Editör: Şeyma Kaya