Zonguldak Kömürspor ile Kırşehirspor arasındaki maç canlı yayınlanacak! Zonguldak Kömürspor ile Kırşehirspor arasındaki maç canlı yayınlanacak!

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Ligin 3. haftasında Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda oynanan ve 0-0 berabere biten Devrek Belediyespor maçı sonrasında Ereğli Akınspor’da  Kulüp Başkanı Ceyhun Şen, verilmeyen penaltı pozisyonu nedeniyle açıklama yaptı. Ereğli Akınspor Kulüp Başkanı Ceyhun Şen, penaltı pozisyonunu vidolu olarak kulübün sosyal medya hesabından paylaşırken, şu açıklamayı yaptı.

 “Elinizi Vicdanınıza Koyun Zonguldak İl Hakem Kurulu!

Her sene amatör futbola yaptığımız yatırımların böyle rezalet kabul edilemez hakem hatalarıyla hayal kırıklığına dönüşmesi bizi derinden yaralıyor. 
Oynadığımız Devrek Belediyespor maçında karşılaşmanın hakemi Hakan Ergin’in bu pozisyonda çok net gözle görülen bir penaltıyı oyuncumuza sarı kart vererek geçiştirmiştir ve maçın kaderine direkt etki etmiştir. Bu pozisyondaki görüntüleri bütün sporseverlerin ve merkez hakem kurulumuzun vicdanına bırakıyoruz. ”denildi.

Editör: Melisa Sapaz