Zonguldak Kömürspor finale yükseldi! Zonguldak Kömürspor finale yükseldi!
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu yıl birincisi düzenlenen Uluslararası Batı Karadeniz İletişim Araştırmaları Sempozyumu (BİSEM 24)’te Orman Bölge Müdürlüğüne ödül verildi.
Orman Bölge Müdürlüğü sosyal tesislerinde düzenlenen törende ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer tarafından Bölge Müdürü Faruk Bayraktaroğlu’na BİSEM 24’e katkılarından dolayı plaket verildi.
Rektör Özölçer; “ Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü sadece ormanların, korunması, geliştirilmesi ve genişletilmesi faaliyetleri ile değil, Zonguldak ili başta olmak üzere  Bartın ve Karabük’te tarihi, kültürel değerlere önem vererek iletişim kaynaklarını etkin ve verimli kullanarak halkla ilişkilerini en üst seviyede tutarak insanlarımıza ulaşmamızda bizlere yardımcı oluyorlar” dedi.
Bölge Müdürü Bayraktaroğlu ise BİSEM 24’ e katılan tüm akademisyenlere teşekkür ederek kurumsal kültürün iletişimde önemli bir rolü olduğunu belirterek; "185 yıldır milletin hizmetinde olan orman teşkilatı olarak kurum içi iletişimde şeffaf bir geribildirim sistemi kurarak huzurlu ve verimli bir çalışma ortamı, hem de kurumsal gelişimimizi artırmaya çalışıyoruz” dedi.
Editör: Şeyma Kaya