Kdz.Ereğli’nin Voleybol Sporundaki başarılı temsilcisi Kdz.Ereğli Voleybol Spor Kulübü bir oyuncuyu daha il dışına transfer etti.
Kulübün 2009 Doğumlu ve 1.89 boyundaki oyuncusu Beyza Nur Özcan sezon içerisinde deneme antrenmanlarına çıktığı Sultanlar Ligi ekiplerinden Galatasaray  Voleybol Takımı tarafından transfer edildi.

BURÇİN YÜRÜTEN’DEN AÇIKLAMA 
Kulüp Başkanı Burçin Yürüten yaptığı açıklamada “ Oyuncumuz Beyza sezon içerisinde dikkat çekmiş ve birkaç Sultanlar Ligi takımı tarafından izlenmekteydi. Çıktığı deneme antremanları sonucunda Midi Kızlar Kategorisinde 2022-2023 Sezonu İstanbul İl şampiyonu ve Türkiye 3.sü olan Galatasaray HDİ Sigorta  Kulübü altyapı teknik kadro tarafından beğenilen Beyza‘nın transferi konusunda Galatasaray Kulübüyle anlaştık.  Yeni kulübüne Ağustos ayı başında katılacak olan Beyza’nın eğitim ve konaklama masrafları yeni kulübü tarafından karşılanacak.

 TOPRAK EFE ÇELEBİ DE TRANSFER OLMUŞTU
Bu süreçte Beyza’yı çalıştıran Oğuz Yıldırım ve İbrahim Bilgi başta olmak üzere tüm antrenörlerimize ve teşekkür ederim.

Sezon başında gönderdiğimiz Toprak Efe Çelebi ile birlikte Beyza’nın transferinin de bölgemiz gençlerine güzel bir örnek olacağını düşünüyoruz. Yolları açık olsun” şeklinde bilgiler verdi

Beybeyoğlu; "Şehir 3 maymunu oynadı. Yazıklar olsun!" Beybeyoğlu; "Şehir 3 maymunu oynadı. Yazıklar olsun!"

 SPORCU FABRİKASI
Kdz.Ereğli Voleybol Spor Kulübü spor okulu ve antrenmanları 6 voleybol antrenörü, kendi yetiştirdiği oyuncuların aralarında bulunduğu yardımcı antrenör adayları ile birlikte Erdemir Spor Salonu, Kdz. Ereğli GSİM Spor Salonu ve Kadri Yılmaz Lisesi Spor salonunda devam ediyor. Kulübün Kdz. Ereğli Belediyespor ile yapılan işbirliği kapsamında müsabakalarda yer alan oyuncuları ile birlikte yaklaşık 80 lisanslı oyuncusu 100 civarında da spor okulu öğrencisi mevcut.

Editör: Melisa Sapaz