Zonguldaklı profesörden kansere karşı yeni ilaç! Zonguldaklı profesörden kansere karşı yeni ilaç!

Uzun yıllardır Zonguldak Merkez Terakki Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde hizmet veren Bellona Mağazası Efem Home farkı ile yenilendi.

Efem Home-Bellona Soğuksu mağazası resmi açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Mağaza işletmecileri Mesut Sel ve Seyfettin Keskinbalta yoğun katılımda duydukları memnuniyeti dile getirerek
"Yaklaşık 10 yıldır Zonguldak'ımızda kaliteli bir şekilde hizmet sunan Bellona Mağazası Efem Home olarak hizmet vermeye devam edecek. Açılışımıza özel indirimlerden yararlanmak için tüm Zonguldak halkını mağazamıza bekliyoruz. Bizleri bu günde yalnız bırakmayan bölge müdürlerimize, Bellona yetkililerimize ve yoğun ilgilerinden dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Vatandaşlar birbirleri ile yarıştı! 

Açılış duasını Zonguldak İl Müftüsü Aşır Durgun'un yapmasının ardından kurdele kesim töreni ile resmen açılan mağazada vatandaşlar birbiri ile yarıştı. Stoklarla sınırlı indirimli ürünlerden almak isteyen yüzlerce vatandaş görevlilere zor anlar yaşattı.

Altun "Yeni hali çok güzel olmuş"

Mağazanın eski işletmecilerinden Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun açılış sonrası ziyarete gelerek Efem Home işletmecileri Mesut Sel ve Seyfettin Keskinbalta'ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Mağazanın yeni halini inceleyen Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun "2013-2014 yıllarında bu mağazanın işletmesini yapıyordum. Bizden sonra birkaç el değiştirdi ama yenilenince şimdi çok güzel olmuş. Zonguldak'ımıza hayırlı olsun" dedi.

Açılışa özel indirimlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar Zonguldak Soğuksu Bellona Efem Home mağazasını ziyaret edebilir ve kampanyalar hakkında detaylı bilgi alabilir.

Editör: Melisa Sapaz