İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli ve Belediye Meclis Üyesi Adayları Belen Sanayi Sitesi esnafı tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. 

Yaklaşık 5 saat süren Belen Sanayi Sitesi esnaf ziyaretinde Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli, esnafı uzun uzun dinleyerek, projeleri hakkında bilgi verdi. Sanayi sitesinin pisliğinden ve çöplerin alınmamasından şikayet eden esnaflar, yolların hep yama ile kapatıldığını, günü birlik geçiştirildiğini söyledi.  

Orman Bölge Müdürlüğü'ne personel alınacak! Orman Bölge Müdürlüğü'ne personel alınacak!

Kdz. Ereğli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarından Murat Sesli, Belen Sanayi Sitesi esnafına göstermiş oldukları ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Sesli konuşmasında; “Bizler zaten hep beraberdik. Bir çok esnafımızı yakından tanıyorum. Sorunlarınızı da çok iyi biliyorum. Sorunların çözümüne birlikte karar vereceğiz. Çöp ve yol onlar basit konular. Belediyenin asli görevi. Belediye bir çöpü dahi alamıyorsa yazık. Bizler ekip arkadaşlarımız ile beraber hizmet için geliyoruz. Sizler zaten benim belediye başkanlığı dönemimde nasıl hizmet ettiğimi zaten biliyorsunuz. Şimdi daha güçlüyüz. Büyük bir ekiple geliyoruz, hepsi birbirinden değerli. Sizlerin sorunlarının çözümü bizde. Sizler bizden desteğinizi esirgemeyin yeter” ifadelerine yer verdi.

Editör: Tuğçe Atalar