Uyarıyoruz! Dev kayalar kimin başına düşecek? Uyarıyoruz! Dev kayalar kimin başına düşecek?

Geçtiğimiz günlerde Zonguldak Belediyesi’nde çalışan bir işçi videolu açıklama ile Belediye Başkanı Selim Alan’ın tehdit, Özel Kalem Müdürü Buğra Özçelik’in de darp ettiği iddia etti.

CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural da olayla ilgili somut bir delil olmadığı için belediye başkanı ve özel kalem müdürünün konu ile ilgili açıklama yapması gerektiğini ifade etti.

Devrim Dural’ın açıklaması şu şekilde:
“İki gün önce Zonguldak Belediye Başkanı Sayın Selim Alan ve Özel Kalem Müdürü Buğra Özçelik hakkında tehdit ve darp olayı iddiası basına düşmüştür. Mezarlıklar Müdürlüğü’nde şoför olarak çalışan Tansu Canbakış Belediye Başkanı tarafından tehdit edildiğini ve Özel Kalem Müdürü tarafından da darp edildiğini bir video ile açıklamıştır. İddia edilen olay hakkında henüz somut bir delil bulunmamaktadır. Ancak Zonguldak’ımızı yöneten belediye başkanının böylesine bir olayda adının geçmesi dahi son derece üzücüdür. Dolayısıyla konu hakkında sayın belediye başkanımızın ve özel kalem müdürünün bir açıklama yapması gerekmektedir. İddia edilen olay gerçekten yaşanılmış ise bu bir suç teşkil etmektedir. Zonguldak Belediye Başkanlığı ve Özel Kalem Müdürlüğü makamlarına asla yakıştırılamayacak fiillerdir. Sayın belediye başkanımızı konu hakkında bir an evvel kamuoyunu aydınlatmaya davet ediyoruz.

Editör: U. G.