Zonguldak Belediyesi’ni kazanan CHP’de, Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in kamuoyuna yansıyan açıklamaları ve bazı uygulamalar sonrası polemik erken başladı. Sahile büfe konulması, danışman tartışmaları, Belediye Meclis Üyesi Atınç Kayınova ile Erdem arasında yaşanmaya başlayan görüş ayrılıkları, belediyeye işe alınacaklar konusunda yaşanan görüş ayrılıkları, başkanın yakınları ve dışardan bazı isimlerin belediye içinde yönetici gibi hareket ederek çok başlı bir yönetim ortaya çıktığı izlenimi parti içinde gündem oldu.
Seçim sonrası hedeflere odaklanması gereken ve seçimi kazanmanın keyfini yaşamak isteyen partililer gelecek günlerin neler getireceğini merak ediyor.

Tanju Özcan ile Tahsin Erdem neler konuştu? Tanju Özcan ile Tahsin Erdem neler konuştu?

MECLİS ÜYELERİ TEMKİNLİ
Tahsin Erdem yönetiminin yaptığı hamleler meclis üyeleri arasında da tartışmaya konu oldu.
Akşam farklı mekanlarda bir araya gelen meclis üyeleri arasında gruplaşma dikkat çekiyor.
Erdem’in bazı düşünce ve uygulamalarından rahatsız olanların başında gelen ismin ise Atınç Kayınova olduğu ileri sürüldü.
Gelişmeleri temkinli şekilde izleyen üyelerinin yaşadığı gerilim son meclis toplantısında da yüzlerine yansıdı.

HAKSIZLIK YAPILIYOR ZAMAN VERMEK GEREK
Parti içinde ve partililer arasında yaşanan görüş ayrılıklarına karşın Tahsin Erdem’e sonuna kadar güvenini dile getiren isimler de dikkat çekiyor.
Erdem’in belediyeyi ortak akıl ile yöneterek şeffaf hale getireceğine inanan bazı partililer kendisine zaman verilmesi gerektiği görüşünde birleşiyor.

Editör: Şeyma Kaya