17 üniversiteden yabancı öğrenciler hakkında ortak bildiri! 17 üniversiteden yabancı öğrenciler hakkında ortak bildiri!

Karabük’te 1978 yılında inşa edilen Enerji Nakil Hattı ve bu hatta bağlı yerleşim yerlerini besleyen hatların kullanım ömrünün dolması nedeniyle başlatılan altyapı yenileme projesi Mayıs-Aralık 2023 tarihlerini kapsayan 7 aylık süreçte başarıyla tamamlandı.
Başkent EDAŞ’ın 41 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği proje ile 786 tesisat ve 2 bin 280 tüketicinin kullanımı için kesintisiz enerji sunuldu.
Karabük’te enerji kalitesi yatırımlarla artıyor
Başkent EDAŞ; Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Kastamonu, Zonguldak, Bartın ve Karabük’te geleceğin enerji ihtiyaçlarına yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Karabük’te hayata geçirilen yeni yatırım projesiyle de Bolkuş, Pirinçlik, Salmanlar, Demirciler, Şenler, Sipahiler ve Düzçam köylerinin enerji ihtiyaçlarını karşılamak için 8,2 km enerji nakil hattı, 6,25 km müşterek yüksek gerilim şebeke ve 13,3 km alçak gerilim şebekesi tesis edildi. Kullanılan enerji kalitesini artırmak ve kesintileri engellemek için 2500 kVA gücünde trafo yenileme çalışmalarının da yapıldığı bölgede 5 adet Kesicili Ölçü Kabini de hizmete alındı.

Editör: Bekir Ekici