Türkiye bunu konuşuyor! Hemşire Selen Bilgin öldü mü? Öldürüldü mü? Türkiye bunu konuşuyor! Hemşire Selen Bilgin öldü mü? Öldürüldü mü?

Alınan bilgilere göre Başhekim Doğan, akşam saatlerinde evine gitmek için aracına binip yola çıktıktan bir süre sonra araçtan sesler geldiğini fark ederek aracını kontrol etti. Aracındaki lastiklerin 3’ünde bijonların söküldüğünü fark eden Doğan kendisine kasten bir suikast yapıldığını düşünerek gerekli yerlere şikâyette bulundu.

Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erkan Doğan’a yapılan bu girişimi sert bir dille eleştiren ve tepki gösteren Türk Sağlık-Sen Karabük Şube Başkanı Sadık Doğdu, “Sağlıkta şiddet ve vahşetin her gün boyut değiştirdiğini görüyoruz” dedi.

“YAŞANANLAR İNSANIN AKLINI BAŞINDAN ALACAK DÜZEYDEDİR”

Başkan Doğdu konuya ilişkin yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Sağlıkta şiddet ve vahşetin her gün boyut değiştirdiği insanın aklına gelmez olayların yaşanmaya devam ettiğini ne yazık ki sağlık kurumlarımızda görüyoruz. Bu öyle bir hal aldı ki kapıdaki güvenlik görevlisi arkadaşımızdan hastane yöneticisi başhekime kadar herkes bu şiddetin, cana kastın mağduru oluyor. Tüm sağlık camiası bunlara maruz kalıyor. İlimizde bu anlamda son yaşanan olay ise gerçekten insanların aklını başından alacak düzeydedir.

Geçtiğimiz günlerde Karabük Eğitim Araştırma Hastanesi başhekimi Doçent Doktor Erkan Doğan hastane otoparkında saat 20.00’de kendi özel aracına binip evine gitmek isterken arabasından sesler gelmesi üzerine indiğinde. 3 tekerin bijonlarının söküldüğü her birinde 4 yerine sadece 1 bijon olduğunu görüyor.

Hocamız fark etmese ve o araçla hızlansa başına neler geleceğini tahmin etmek çok zor değildir. Bu planlı yapılmış tabiri caizse bir suikasttır. Sayın başhekime hastane otoparkında böyle bir tertip yapılarak canına kast edilmiştir. Hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bunu yapanların en kısa sürede tespit edilerek yüce Türk adaleti önüne çıkarılmasını istiyoruz.

BAŞHEKİME BUNU YAŞATANLAR EN AĞIR CEZALARA ÇARPTIRILMALIDIRLAR

Sağlık hizmetleri için çalışıp, gecesini gündüzüne katan bir insanın böyle bir olaya maruz kalması düşündürücüdür. Bu meselenin görevi ile ilgili olduğu da bize göre gayet açıktır. Hizmetin ve fedakarlığın karşılığında yaşanan bu durumu başhekime yaşatanlar en ağır cezalara çarptırılmalıdırlar.

Emeğin başkenti Karabük’te böyle bir olayın yaşanması çok üzücü ve talihsizliktir. Tüm Karabük bu meseleye sahip çıkmalı, başhekimimize destek olmalıdır. Suçluların bir an önce yakalanması için kamuoyu baskı oluşturmalıdır.

Tekrardan sayın başhekimimize geçmiş olsun dileklerimizi Türkiye Kamu-Sen camiası olarak iletiyor, meselenin takipçisi olduğumuzu ifade ediyorum.”

Editör: Tuğçe Atalar